jönköping imon :)

shooo ! :)
Aso ja har pluggat och sånt men de nt de ja vill berätta om :D
Ja åker t jönköping imon & de funkar så hela tiden, ja åker dit igen om tre veckor, vf?
Joo, min baba bor där & ja hälsar på;) klaart bre, mina föräldrar är skilda & ja åker dit för att hälsa på min släkt däär, sen harja en skitstor häär, och inte ba dee, i irak (FULLT) & i andra städer/länder:D
ERÖVRARNA!
ja uppdaterar på lördag igen eftersom ja inte hinner göra det imon för ja åker me bussen dit och hinner knappt :/ fåå se om ja kan när ja kmr fraam :o
Har inget & sga, ba att en kille hääromdan blev pepprad och dog? Polisen gjorde nt de, han skjöt ba ett varningskott, men annars vet ja nt :(
Läskiiigt :s

Shuleliluuuu ♥(k)

Shilaan;) (blatten)


Ojj

Läskigt! Igår var min bror ute när han plötsligt såg ca 20 personer med olika vapen i handen. Det såg ut som att alla väntade otåligt på något. Åtta polisbilar var där, men ingen rörde sig. De stod fortfarande där och väntade. Men en hade typ kastat sitt vapen och min bror - och hans vänner- sprang dit och såg ett baseboll trä med spikar gömd under trädet.  Andra hade knogjärn och batonger. Några minuter senare möts de av maskerade män, alla med vapen oxå. Nu börjar saker att hända så min bror springer snabbt hem.
Dagen efter säger en kille i klassen att en person har hittats död vid hans hus, han säger att han blev skjuten. Det sägs att det var polisen själv som gjorde det.
Cirka 30  personer var inblandade, inklusive några personer jag har hört talas om :o

Här kan man läsa om bråket.


Vi ska snart skriva om oss själva, men alla har haft fullt upp med skolan. Jag lovar, det kmr snart! :)

Idag har jag bara gått ut o "pluggat" med Shilan. Vi pratade om allt möjligt forrutom att plugga. Sånt borde inte hända om man har sex prov framför sig.. elr ? :)

På lördag elr fredag ska vi se "Im number 4". Jag ska förmodligen gå med Sara o Denisa, Shilan ska åka till Jönköping då. :/
Har ngn sett den?  Isf var den bra? :)


Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så slutar göra det nu. Ses! :)

Recha


http://kulturbloggen.com/wp-content/uploads/2011/03/i_am_number_four.jpg
Läängtar :D







inget nytt :(

tyvärr inget nytt ass, ja har ba vart ute & pluggat me R & va hemma hos iman lite..
nu ska ja sova snart för ja e skittrött -.-
iaf sorry för igår, hann nt uppdatera nåt & dagens minne kom nt upp igår, jeffla doo sara!! Hon glömde säkert :p men nu ska ja gå ;)

Shuleliluuuu (k)

Shilan (kuungen) ;)

Tråkigt

Idag blir det tyvärr inget "Dagens minne" eftersom det har hänt något med Saras dator, så det får vänta till imorron.
Idag sov jag bara, vet inte hur och varför men plötsligt väcktes jag av min bror kl 20.00, därför har jag inte upptaderat så mkt. . . ELLER köpt mina skor, får nog stå ut med de här en dag till.
Ser att Sara har lagt upp "The greatest" trailer, tro mig trailern är inget jämfört med filmen. Låt er inte luras av den! :o
Nu ska jag titta på glee och sen plugga lite. Roligt elr hur? :o
 Recha

Foten ?

Nu är jag hemma! Inte mkt har hänt i skolan, bara att jag har så #¤%& ont i foten. Vet inte vad som har hänt, men får nog skylla på skon. Ska kanske köpa nya skor idag . . Jag som köpte nya förra veckan! Men aja, sånt händer.. elr?
Äntligen har jag fått min kamera och ska därför fota hela tiden. Var beredda för snart kmr det upp många bilder. Jag fotar allt ifrån min Lunch till mina böcker. Intressant elr hur? :o

Idag är det Saras tur att skriva "Dagens minne". Undra vad hon ska skriva? :)

Upptaderar mer senare!



Dagens minne♥

Kusin till en sex åring:
"Saknar du pappa?"
". . . Nej"
"Varför inte?"
sexåringen lägger sin hand ovanför sitt hjärta.
"För han finns här, han finns i mitt hjärta"

Surra till Iman.

http://heladitthjarta.blogg.se/images/2010/hjarta_74443157.jpg

Lite bilder från parken :D:D:D:D:D


Hemma & pluggar

Shoooo ;)
Ja e hemma nu efter skitdagen måndag :o Aso seriöst hatar måndagar... vi har franska då och de e nt direkt va ja typ gillar, men jaja de va mitt val -.-
Skitit ja har pluggat franska och håller på me kemin, aso metaller lo, palla?
Senmatte en timme - för ja e sämst på matte, efter de blir de nog kolla igenom svenskan sen KLAR!!
HAHAHA min tråkiga daag :)
vi va i parken idag, de va kul :) (bilder kmr)
vi såg en jättefiiiin schiwaua (stavniiing!?!?!)
men iaf de va de:)
Shuleliiluuu (k)
Shilan;)


Vilka är ni?

Ser att många har kommenterat blogginläggen. Många vill se bilder på oss tsm, och det kmr nog snart. Vi ska oxå snart berätta om var och en, så att ni verkligen får veta vilka personer det är som bloggar.
Men det är inte bara ni som är nyfikna, vi vill ju oxå veta vilka det är som läser bloggen! Det vore jätte snällt om ni kunde kommentera och berätta vilka ni är och hur ni hitta bloggen. :)

Vill ni att vi ska ha med "Dagens bild" , "Dagens citat" m.m.? Det vore bra om ni skulle kommentera och berätta det isf. Det här är ju vår första blogg, så ni får vara som våra guider. :P


Recha




Ängel

Nu har jag äntligen slutat skolan. Sitter här framför datorn och bara tänker på min morbror. Såg nyss ett klipp jag hade filmat under nyår. Klippet föreställde min kära morbror med händerna upp mot himlen och bad om att få chansen att flytta tillbaka till sitt hemland. Min morbror fick aldrig chansen att återvända till hemlandet levande, utan han "lämnade oss" den 24 januari 2011 -  Sämsta dagen i mitt liv.
Som sagt hade min morbror en väldigt stor dröm, och det var att återvända till Irak. Släkten valde att uppfylla hans sista önskan, och därför begravdes han i Irak den 5 februari 2011. 


RIP Khalo du var- och fortfarande är- Älskad! <333



Recha

Städat & dammsugit -.-

Shooo allaaa, va häändish jaao?? Nä drev. Idag har de nt hänt så mke.. ja pluggade ju lite & så har ja dammsugit & städat, har duschat mina små syskon och lite andra tråkiga saker. Aso idag hade ja skit me trååk ass, vetifan nt hur ja stod ut me allt jao, men imon e de skola och de e väl kul? -.-
Ja har nt så mke att tillägga men tkte de va lite kul att lägga ut nåt t er så ni nt utrotas :p
Har ni tips på hur vi kan göra bloggen bttre lr hur vi kan göra om den? Kommentera ba så ser vi va vi kan göra ;)
Nu ska ja skriva ut min uppsats och gå och lägga mig lr nååt:O JUSTEE glömde sga en sak bree, ni vet om att tiden har ändrats t sommartid, en timme framåt?? Ahh, sen snöar de idag oxå-.- SWEDIIE väder ass :o

Shuleliluuu (k)

Shilan;)


Saknar dej ♥♥


Tråååk -.-

Shoo alla!
Ja har jätte tråkigt & kke döör snart, men iaf ja har pluggat färdigt min insändare om fängelse & pluggat klart till mitt prov i algebra och ekvationer! ÄNTLIGEN kan ja ba sga..
Ja har saknat khale omhaidar som kom igåår, hon är så rolig & ja älskar hennes garv & humor!
Tyvärr stack ja inte ut me Rechaa & saara t aktivitetsparken som vi hade typ bestämt, ja hade mkt plugg & skiit! Men skitit en annan gång blir de säkert...
Trååkar sönder nu ass, vetifan nt va ja ska göra, kke söka upp recha & sara lr ta en promenad (om ja fåår?? :/)
Uppdaterar mer sen..
Shuleliluuu (k)
Saknar dej  ♥♥♥

Dagens minne♥

Kusiner till varandra.
"Min pappa är en ängel"
"Jaha."
"Han är i himlen nu."
"Men hur flög han upp till himlen?"
"Gud gav honom vingar, sen flög han upp till himlen."
Iman till Selma

Söndag


Jahapp, nu är det söndag och jag har inte ens börjat att skriva min insändare som vi ska lämna in på tisdag. Jag gör det nog innan vi går ut. Iaf, här sitter Sara och nyser som bara den. Snorig är hon oxå. Man får väl hoppas att jag inte smittas.
Lite senare kmr jag ha med "Dagens minne", det kommer bl.a handla om min morbror, men inte bara det. Ni får se när jag väl tar upp det.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, och därför ska jag sluta göra det nu.
Upptaderar mer senare.
Recha

Drama

Som Sara skrev tidigare har vi nu sett klart filmen! Den var så himla sorlig,  tårarna bara rann i slutet. Den är så realistisk samtidigt som man tänker efter om det verkligen skulle hända. Jag menar, det är ju en film och allt det där, men när det kommer till Drama tycker jag att filmen borde vara typ realistisk. Iaf, nu babblar jag bara på.. och så är jag så trött som bara den. Så som Sara skrev GodNatt/Morgon!
The Greatest Movie Photo, Carey Mulligan
Ni måste bara se den!
Recha

Fiiilmen

Nu ska jag och Sara titta på film! Det kanske är sent, men det är det vi oftast gör den under den här tiden av dygnet. Iaf.. det blev the Greatest och är en drama film som mest händlar om kärleken och hur man ska acceptera andra människor. Hoppas det blir en bra film, och jag bloggarr nog efter filmen. Trailern kan jag lägga upp snart. Men GÖDNATT och SÖVGOTT.

Btw, Sara bloggar oxå snart!

Recha

Design

Den nya designen är nu uppe och jag älskar den. Aja, idag har jag som sagt varit på Surras utställnig och det var så roligt. Hon har tagit många fantastiska bilder. Om någon inte har sett så är det öppet i tre veckor.
Sara ska blogga snart, men hon vågar verkligen inte. Hon skriver ett långt inlägg, tänker efter och sen suddar ut det igen. Det här pågår i ca 10 min. Men hon blir väl van så småningom, ja.. och jag väntar fortfarande på det. Men håll ögonen öppna, för när det kommer ett äkta försvenskat inlägg så är det lyckligsvis Sara!

Upptaderar mer senare!

Recha

Bild på mig (shilan) och brorsan (Sam);)


Utställning!

Shoo! Idag va ja på Surras utställning. De va till minne av Khalo Yassin! Vi hade kul & titta på hennes fotografier! Aso hon e en jätteduktig fotograf. Hon hade gjort bilderna i olika storlekar & fixat dom hur fint som helst.
Vi fick fika & sånt, sen var vi i ett annat rum där våra syskon, & andra mindre kusiner va & måla! Oxå jättefina bilder. Sen efter det var vi lite i stan & gränden där eric saade skämde ut sig & alla dom där fjortisarna skrek mitt i hans popular(not) låt. Han e fin & så men nej!
Bloggar sen kke, har inget & sga meer ;)
See u around sucker höhö ;p


Shiilaan ;)
Vi saknar dig <3


Hmm. . .

Ny blogg, och mitt första inlägg. Shilan har ju oxå skrivit ett, men aja. Idag har jag typ bara förberett med saker till utställningen  med Shilan och Surra. Imorron är det ju Surras (min systers) utställning och jag förväntar mig att folk kommer eftersom jag la upp några affischer i skolan. Den är ju till minne av min morbror, som många kanske vet.

Men bloggar imorron efter  utställningen (om inte innan).

 

Btw, många saker ska så småningom komma upp här på bloggen. Ni får väl vänta o se.

// Recha


Shoo :P

Aso nu har vi skaffat en blogg, yani ja (shilan) och Recha :)

Recha skriver mer sen men nu vill ja ba sga en grej, att ja e skittrött och bloggar mer sen imon :D

sga= säga :)


RSS 2.0