MMA

Som många kanske inte vet så älskar jag Twilight.  Jag är ett twilightfan som äger de fyra böckerna (på två olika språk), filmerna och några extra saker. Jag har läst böckerna flera gånger, och jag kan inte sluta göra det.
Iaf, back to the topic . . Idag (eller snarare imorron) live streamas Mtv movie award och jag måste bara se den! Men vad har det med twilight att göra?
Jo, för Breaking dawn trailern ska då visas för första gången!

Därför kommer jag vara uppe till kl 5 idag! Roligt va? :)
LÄNGTAR! :D

Are u sure??

Hellu!
Sitter här framför datorn och är så uttråkad! Finns inget att göra nuförtiden. Jag är inne på Youtube och låten "Total Eclipse of your heart - Glee" spelas samtidigt som jag försöker skriva ett intressant inlägg. Svårt när man är så uttråkad ju.

Snart ska jag och familjen ut för att träffa hela släkten. Idag är inte direkt en släktträff jag längtar till, men man kan säga att jag är tvungen att gå.  Tror inte det blir rättvist att berätta orsaken här i bloggen. :o

Anyways . . Shilan är i Jönköping och kan därför inte upptadera. Hon kommer imorron och jag ska se till att hon skriver ett inlägg eller två.  Ni har saknat henne, eller hur? (not :P)

Vi ska äntligen till Liseberg den här fredagen, bilder och info kommer ofc!

Ses senare,


Svar på kommentar(er)



Dålig kvalité, men får väl ändå nöja mig.

Svar: Vi är två tjejer som bloggar, men också två tjejer som har annat att göra än att sitta framför datorn hela dagen.  Men det är ju såklart oxå dumt att vi inte publicerar ett inlägg var varje dag . . . vilket borde vara enought.
Nu kan vi inte skylla på plugget, utan bara på minnet. Vi är människor, vi är lata och vi glömmer. ( Dålig ursäkt :p)
 
Det konstiga är att vi loggar in varje dag, skriver ett inlägg . . . men dumt nog publicerar vi inte det.
Vet, Wierd.

Men vi tänker inte ta bort bloggen för det! Vi kommer så småningom blogga mer . . Ge bara inte upp så snabbt. Eller snabbt o snabbt, vi har ju inte upptaderat på år och århundraden. 
Men somsagt - Vi ska försöka.

Btw, kommentarerna kommer från samma IP adress . . . Hmm ? <_<


Dagens citat♥

heeellluu, tror ja har kommit igång me boggen nu, ja är faktiskt rätt intresserad nu igen:)
men dagens citat jaao :
Tumblr_lmakg1dzrp1qh66mro1_400_large
oooh yeeah!

LISEBERG!♥

LISEBERG på fredag då! läängtar skiit mkt ass! Vetifan, aso ja & Recha ska t willy:s imon och köpa lite saker t resan, sen ska man åka allting, som ja redan har gjort eftersom har varit där typ 454655648946 ggr tidigare! Bodde där 3-4 år, föddes där, då var man där varje helg typ, under sommaren! Hihihi:)
de va typ allt, här kmr ngra hääärliga bilder;

Kääärlek!



Kanonen, lätt att ja åker den, har redan:)




tyyp, bäääst!?:)


Spinnrock! Yeaah!:p

see u around suckers!






RSS 2.0